dissabte, 2 de febrer del 2013

Oportunitat

Dies de silenci i introspecció els que precedeixen a un canvi... Especialment aquell que ve acompanyat d'un tancament.

Reflexionant en la intimitat de la nit, recullo el que se m'ha donat... i ho percebo com un regal. Un regal que m'ha fet créixer... i avançar.

No puc més que estar-ne agraïda.

Primer mes de l'any nou... i, paradoxalment... mes de tancaments.

Febrer s'intueix immens de vida... Fem doncs que aquesta vida ens porti a més vida... i que els tancaments que ja deixem enrere, siguin una oportunitat.

Oportunitat de quelcom nou... Oportunitat de redefinir allò antic...

Qui sap què...?

2 comentaris:

  1. La vida és un bucle infinit de naixements i finals, i sense uns no serien possibles els altres.Vivim entre la llum dels primers i les ombres dels segons.A cavall de tanta despesa vital,cavalquem els paisatges més inhòspits, però també els més extraordinaris de la nostra existència.Res és en va.

    ResponElimina
  2. A PROPÒSIT D’AQUESTA OPORTUNITAT

    De la combinació “silenci, introspecció, canvi, tancament” se’n pot derivar una nova oportunitat per a tu, Núria, i, d’aquí, la locució “a propòsit”.

    És a dir, una nova oportunitat que t’hauria de permetre modificar (en relació a canviar) la prospectiva (en relació a introspecció) i manifestar un brogit (en relació a silenci) amb el qual tracis un “nou” principi (en relació a tancament).

    “Reflexiones, creixes i avances en la intimitat, a la nit, i, de tot plegat, ho consideres com un grat regal”; doncs si és així, hauries de ser corresposta.

    No per l’obligació de la forma “haver de” sinó per la teva concepció de gratitud i que és conseqüent amb el moment i la manera amb què l’has expressat.

    Quantes accions fas, has fet i faràs; quantes decisions prens, has pres i prendràs; quants diàlegs emprens, has emprès i emprendràs; quantes pors afrontes, has afrontat i afrontaràs, perquè més enllà d’elles i ells, aconsegueixis el gest de la gratitud i, en aquesta ocasió, com un acte de reciprocitat cap a tu i la teva íntegra persona.

    La paradoxa entre “el passat vist com a tancament, oportunitat, novetat” i “el present vist com a vida, més vida, redefinició oportuna” em fa sentir present el passat i captiu el present. I això no pot ser.

    L’expressió d’una nova vida com a barreja del passat i del present no pot ser lliure del tot.

    Ara bé, si tanques el passat negatiu pots fer aflorar la llavor d’un present futur amb noves oportunitats i que, de ben segur, seran diferents, adients i positives per a tu, Núria.

    No preguntis “qui sap què…?”. Afirma “jo sé de” i veuràs com s’amplien el teu pensament i la teva actuació pel que fa a nous dubtes sobre què, qui, com, quan, on, per què. I recorda que el conjunt de valors diferents, adients i positius que es desprenen del teu coneixement previ i la teva experiència vital t’ajudaran en el moment de qüestionar-te aquestes preguntes.

    ps: el teu Art Roman amb Força.

    ResponElimina

Vols compartir...?